Grans en cada detall. Més de 50 anys d'història.
Grup Payà


seat - El-SEAT-Leon-distinguido-con-el-premio-ABC-Mejor-Coche-del-Ano-2021_03_HQ
seat - El-SEAT-Leon-distinguido-con-el-premio-ABC-Mejor-Coche-del-Ano-2021_03_HQ

Servei Oficial Seat

Venta de vehicles nous, Km 0 i ocasió.

Demani informació dels diferents serveis que oferim als nostres clients.

Seat i Cupra, les marques nacionals, que sorprenen al món …

seat - RepasocarroceriaSEAT

Taller oficial SEAT…
Gestió integral de manteniment del seu vehicle. …


Cuidem del teu Seat amb afecte, cura i repassem el més mínim detall, perquè sempre sigui el mateix que el primer dia.


Els nostres 10 compromisos

La responsabilitat que adquirim amb tu i que et garanteix una total tranquil·litat es materialitza en els següents 10 compromisos:

1. PROFESSIONALITAT: Et brindem sempre un tracte cordial i professional. Els millors especialistes t’ofereixen un excel·lent servei i resolen amb eficàcia qualsevol contratemps.
2. EFECTIVITAT: Sempre verifiquem que les reparacions siguin eficaces i precises. Si tornes per una mateixa reparació abans dels dos anys et sortirà gratis, gràcies a la Garantia de 2 anys en Reparacions.
3. PUNTUALITAT: Ens comprometem a retornar-te el teu vehicle el dia acordat. En cas contrari, t’oferim un Vehicle Substitutiu.
4. PARTICIPACIÓ: Gràcies a la nostra RECEPCIÓ ACTIVA, pots ser present en la revisió inicial al costat dels nostres experts, així saps quines parts seran revisades i reparades.
5. INFORMACIÓ: T’oferim sempre un pressupost previ i t’informem del cost final amb anterioritat a la recollida del vehicle, evitant-te sorpreses d’última hora.
6. TRANSPARÈNCIA: T’oferim una explicació a qualsevol dubte que puguis tenir sobre la factura i t’avancem el cost de la pròxima revisió prevista.
7. GARANTIA: Els nostres especialistes només utilitzen Recanvis Originals SEAT, que inclouen 2 anys de garantia tant en peces com en mà d’obra.
8. MOBILITAT: Gestionem el teu transport perquè arribis al teu destí sense problemes. En deixar el teu SEAT en un Servei Autoritzat, t’oferim un Vehicle Substitutiu o busquem alternatives de transport perquè puguis tornar al teu origen.
9. COMPROVACIÓ: Després de cada reparació, els nostres experts s’asseguren que tot està en ordre i et conviden a participar en la prova dinàmica del teu vehicle.
10. ASSISTÈNCIA: Contacta amb nosaltres per a solucionar qualsevol dubte o incidència a través del telèfon 902 402 602 o enviant un e-mail a seat-responde@seat.es, el millor equip d’assistents t’oferirà una solució en un termini màxim de 72h.

El teu SEAT t’està esperant a

Grup Payà – Sant Celoni

Serveis
 • Reparacions mecàniques elèctriques del seu vehicle turisme, vehicle comercial o 4×4.
 • Gestió integral de manteniment del seu vehicles turisme, vehicle comercial o 4×4.
 • Canvi de pneumàtics amb alineació i equilibrat de rodes.
 • Realització de reparacions de xapa i pintura.
 • Servei ràpid de xapa i pintura de petites reparacions.
 • Reparació i substitució de vidres.
 • Reparació de la tapisseria del seu vehicle.
Valor afegit
 • SERVEI DE RECOLLIDA I ENTREGA A DOMICILI Nosaltres venim a buscar-li el seu vehicle, sense cap cost, i li tornem un cop reparat. (pregunti zona de cobertura)
 • VEHICLE CORTESIA Si vostè necessita un vehicle per seguir amb el seu dia a dia, no es preocupi, nosaltres disposem de vehicles totalment gratuïts.(consulti’ns les condicions)
 • SERVEI DE LINIA PRE-ITV + TRASLLAT ITV. En realitzar una revisió pre-ITV*, nosaltres li portem el seu vehicle a passar la ITV, sense cap cost, perquè vostè no es preocupi, per res. (*les ofertes de revisió pre-itv gratuïta no inclou aquest servei)
 • RENTAT INTEGRAL DEL VEHICLE. Li oferim el servei gratuït de rentat exterior del seu vehicle, al realitzar una reparació. I el de rentat interior per només 20€ iva inclòs.
 • EXPRESS SERVICE: canvi d’oli / canvi de pneumàtics / equilibrat i alineació de rodes perquè en reparacions curtes no hagi d’estar sense cotxe més del temps necessari li repararem el moment, amb cita prèvia.

Demana informació sobre models SEAT o sol·licita hora de visita al nostre taller


  www.gruppaya.cat

  Auto Sant Celoni
  Carrer Doctor Trueta, 22 – 08470 Sant Celoni – Barcelona, España
  Tel. 938 670 395 – www.autosanceloni.com

  Celomovil
  Carrer Palautordera 15 – 08470 Sant Celoni – Barcelona, España
  Tel. 938 675 852 – www.celomovil.com

  Motor Car 2002
  Carrer Palautordera 19 – 08470 Sant Celoni – Barcelona, España
  Tel. 938 670 395 – www.motorcar2002.com