L'Origen


Pere Payà va arribar a la vila de Sant Celoni l’any 1950 i va començar un petit negoci de venda i reparació de bicicletes i motos, conegut com a Bicicletes i Motos Payà.L'Origen


Pere Payà Clavo va començar a comercialitzar i reparar bicicletes cap al 1945 no va ser fins al 1950 quan va conèixer a la Matilde Cuduñet Llongueras, i van decidir establir-se a Sant Celoni i muntar un petit negoci… BICICLETES I MOTOS PAYÀ, dedicat a la venda i reparació de bicicletes i motos.

Amb l’arribada dels primers 600, Payà va decidir ampliar el seu petit negoci amb la marca SEAT-FIAT. Va ser llavors, cap el 1959, quan va començar a vendre i a reparar els primers cotxes. Per aquestes dates, l’empresa ja es coneixia com AUTOMOVILES PAYÀ.

Cap el 1974, amb la incorporació dels seus tres fills, van formar AUTO SANT CELONI representant la marca SEAT.

Amb la incorporació de SEAT al Grup Volkswagen, Auto Sant Celoni va passar a donar servei de les marques SEAT, VW i Audi.

Ben aviat, en 1987 es va constituir Celomovil per tal de representar, exclusivament, la marca SEAT. A partir d’aquí, Auto Sant Celoni va passar a representar les marques AUDI, VW i, al 2005, es va afegir SKODA.

En el 2002, amb la incorporació de la 3ª generació, es va crear Motor Car 2002, a fi de representar la marca Suzuki.

Amb una unió ferma, Payà Grup, amb més de 50 anys d’història, representa aquestes tres empreses del sector de l’automoció: Auto Sant Celoni, Celomovil i Motor Car 2002.

Des dels inicis ens hem preocupat d’oferir als nostres clients una atenció personalitzada, i de l’entorn que els envolta, per això, des de 2004, vam decidim certificar-nos amb la ISO 9001:00 (Sistema de Qualitat) i la ISO 14001:04 (Gestió Medi Ambiental)


Grup Payà

¡Més de 75 anys al teu servei.!

ara també especialistes en vehicles elèctrics.


Necessites més informació per decidir com serà el teu proper vehicle?
Visita la nostra pàgina de notícies.