Arriba una nova època en que cal ser autosuficient, tenir consciencia mediambiental, és més important que mai.  Aquestes raons. més el fet que els temps canvien  ja sigui que el motor dels cotxes de combustió està donant peu a altres tipus de motor com l’elèctric, el motor de gas , el motor hidrogen, etc. Ha fet que modernitzem un cop més les nostres instal·lacions seguint amb els objectius del distintiu de la  ISO 14001:15. Aquesta ISO permet tenir una gestió mediambiental de les empreses per minimitzat el seu impacte ambiental derivat de la seva activitat . Des de fa ja uns mesos hem posat a les instal·lacions dels nostres centres plaques solars per buscar l’autosuficiència energètica i seguir amb el procés de modernització.  Des de fa ja varis anys tenim punts de càrrega elèctrica per a cotxes i motos i tocava fer un petit pas més per ser seguir ser uns referent de l’automoció al Vallés Oriental sent servei oficial Audi, Volkswagen, Skoda,  Seat, Cupra i Volkswagen Comercial

plaques solar grup paya