Som punt oficial Audi, Skoda, Seat, Cupra Volkswagen i Volkswagen vehicles comercials. Aprofitant els anys d’experiència i servei dins el sector inaugurem un nou aspecte del nostre grup. Fins ara teníeu l’opció de poder adquirir un vehicle nou de les primeres marques ara podreu escollir també vehicles d’ocasió, gerència, quilometro 0 i semi nous amb altes prestacions a uns preus molt competitius. Podeu venir a veure tota la gamma de cotxes al C/ Palautordera, 19  de Sant Celoni. A la nostra web (feu clic aquí) trobareu  també una part de la flota de vehicles que tenim en estoc el nou espai trobareu  els vehicles més destacats amb les seves principals característiques. Si estàs buscant un vehicle d’ocasió amb bones prestacions, un servei oficial i poder comprar el teu nou cotxe amb garantia. Vine a veure’ns i adquireix un dels nostres vehicles.

Doctor Trueta, 22-24
08470 Sant Celoni (Barcelona)
Espanya