GRUP PAYÀ des de setembre del 2003 té implantat un Sistema de Gestió de Qualitat i Prevenció del Medi Ambient.
En la Prevenció de Riscs Laborals les empreses del grup estan certificades segons les normes ISO 9001:15 i ISO 14001:15.

Número de Certificat: 0.04.10274
Certificat Titular: GRUP PAYÀ

Doctor Trueta, 22-24
08470 Sant Celoni (Barcelona)
Espanya

Abast de la Certificació:
Venda i Servei postvenda de vehicle nou i d’ocasió. Prestació de serveis de concessionari de vehicles Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen vehicles comercials i Suzuki. Manteniment i reparació elèctrica i mecànica de vehicles automòbils. Manteniment i reparació de xapa i pintura de vehicles automòbils. Assistència en viatges. Prestació de servei d`assegurances per a vehicles.
Venda i servei de vehicle nou i d’ocasió. Prestació de servei de concessionari SEAT. Manteniment i reparació elèctrica i mecànica de vehicles automòbils.

Tipus de Certificat: ISO 9001
Sistema de gestió de la qualitat ISO 9001
Estàndard per a sistemes de gestió de la qualitat

L’ISO 9001 és un estàndard voluntari per als sistemes de gestió de qualitat, emès per l’ISO, l’Organització Internacional per a l’Estandardització.
L’ISO 9001 ha estat dissenyat per ajudar les organitzacions a assegurar-se que compleixen les necessitats dels clients i que la qualitat es millora constantment. El sistema de gestió de qualitat que mostra la marca T.V Rheinland és auditat i certificat per T.V Rheinland.
Els auditors experts analitzen i avaluen l’organització dels clients. Si tots els requisits necessaris llauri es compleixen, l’organització és certificada segons l’ISO 9001. El sistema de gestió de la qualitat de l’organització està subjecte a vigilància periòdica.
Les organitzacions certificades poden utilitzar la marca de prova en les seves comunicacions.

Número de Certificat: 3.00.10304
Certificat Titular: GRUP PAYÀ

Doctor Trueta, 22-24
08470 Sant Celoni (Barcelona)
Espanya

Abast de la Certificació:
Venda i Servei postvenda de vehicle nou i d’ocasió. Prestació de serveis de concessionari de vehicles Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen vehicles comercials i Suzuki. Manteniment i reparació elèctrica i mecànica de vehicles automòbils. Manteniment i reparació de xapa i pintura de vehicles automòbils. Assistència en viatges. Prestació de servei d`assegurances per a vehicles.
Venda i servei de vehicle nou i d’ocasió. Prestació de servei de concessionari SEAT. Manteniment i reparació elèctrica i mecànica de vehicles automòbils.

Tipus de Certificat: ISO 14001
Sistema de gestió ISO 14001
Estàndard per a sistemes de gestió ambiental

L’ISO 14001 és un estàndard voluntari per als sistemes de gestió ambiental, emès per l’ISO, l’Organització Internacional per a l’Estandardització.

L’ISO 14001 proporciona un enfocament sistemàtic per a millorar el rendiment mediambiental, en lloc de simplement complir els requisits legals. El sistema de gestió ambiental que mostra la marca T.V Rheinland és auditat i certificat per T.V Rheinland.

Els auditors experts analitzen i avaluen l’organització de clients. Si es compleixen tots els requisits necessaris, l’organització està certificada segons l’ISO 14001. El sistema de gestió mediambiental de l’organització està subjecte a una vigilància periòdica.

Les organitzacions certificades poden utilitzar la marca de prova en les seves comunicacions.

Més informació sobre aquest servei:
http://www.tuv.com/en/corporate/business_customers/management_system/environment_and_energy/iso14001/iso14001.jsp

Grup Payà, no ens conformem amb la simple gestió dels residus, sinó que des del 2003, tenim un sistema integrat de gestió medi ambiental de tot la nostra activitat, perquè aquesta, sigui el màxim de sostenible.

Amb la conservació del nostre entorn i pot contribuir qualsevol persona.

Per això, a Grup Payà, no ens conformem amb la simple gestió dels residus, sinó que des del 2003, tenim un sistema integrat de gestió medi ambiental de tot la nostra activitat, perquè aquesta, sigui el màxim de sostenible.

Anualment, establim objectius medi ambientals, per tal de minimitzar l’impacte de la nostra activitat amb l’entorn. Hem aconseguit reduir:

  • 20% consum de Kw elèctrics
  • 60% envasos de plàstic
  • 10% residu de sepiolita
  • 40% consum d’aigua
  • 10% consum del paper
  • Etc…

Reconeixement per part del Grup Volkswagen a GRUP PAYÀ

Premi a l’excel·lència

Per a Volkswagen, el premi a l’excel·lència és l’expressió que dona nom al programa que premia als millors. Un programa que premia la qualitat, l’esforç, la dedicació, la satisfacció dels nostres clients, … en definitiva, la PASSIÓ.

Amb l’objectiu d’aconseguir l’excel·lència en el servei Volkswagen (Qualitat)