Auto Sant Celoni certifica qualitat i medi ambient

Els concessionaris Auto Sant Celoni (Volkswagen, Skoda i Audi), Celomobil (Seat) i Motor Car (Suzuki) estan reconeguts amb les ISO 14001:2004, ambiental, i la 9001:2000, de qualitat. Els tres concessionaris són tres empreses de marques diferents pero tenen els mateixos propietaris. Marta Paya, d’Auto Sant Celoni, explica que aquestes certificacions garanteixen “que tots els treballadors segueixen els mateixos processos i metodes de treball, i aixo repercuteix en el resultat final de cara al client”.

Pel que fa a la certificació de qualitat, Paya considera que garanteix el maxim nivell de qualitat als clients. La mediambiental, en canvi, certifica el respecte a l’entorn.

varis - grup-paya-taller-automovils-sant-celoni-539ffbe4d4a93-noticia3-1

Els tres concessionaris tenen la ISO 14001:2004 en reconeixement a la venda i servei postvenda de vehicles nous i d’ocasió, la prestació de servei de concessionari i taller de vehicle comercial, manteniment, reparació electrica i mecanica de vehicles automobils, manteniment i reparació de xapa i pintura de vehicles, assistencia en viatge i prestació de serveis d’assegurança de vehicles.

Aquest últim servei, pero, només l’ofereixen Auto Sant Celoni i Celomobil.

Leave a Reply